Peltikaton maalaus perinteisesti sivellintyönä * Kattoklinikka Oy
020 799 1621 myynti@kattoklinikka.fi
peltikaton maalaus

Peltikaton maalaus

Peltikaton maalaus on pääasiassa ruosteenestomaalausta. Huolella maalattu peltikatto on suojassa ilmaston syövyttävää vaikutusta vastaan. Lisäksi peltikattomaalin värillä saa viimeisteltyä talon ulkonäköä. Peltikattomaalien tulee olla ruosteenestopigmentoituja ja riittävän kestäviä säärasituksessa. Katto on alttiina UV-säteilylle, pakkaselle, sateelle, lumelle ja jäälle.

Peltikaton maalauksen hinta?

Peltikaton maalauksen hintaan vaikuttaa moni tekijä. Pohjatöiden määrä, paljonko hilseilevää maalia ja ruostetta on? Katon jyrkkyys, tarvitaanko mahdollisesti nosturia? Vaihdetaanko katon sävyä? (kahteen kertaan maalaaminen nostaa hintaa)

Pyytämällä meiltä tarjouksen käymme katsomassa kohteen ja annamme tarkan hinnan.

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta (45 % vuonna 2016). Vähennystä ei saa siis esimerkiksi laskuun sisältyvistä tarvikkeista tai matkakuluista. Tämän vuoksi yrittäjän tai yrityksen on eriteltävä myös vähennykseen oikeuttamattomat kulut laskulle.  Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa enintään 2 400 euroa/henkilö. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada yhteensä 4 800 euron vähennyksen. Puolisoille vähennys myönnetään siten kuin he ovat sitä verotuksessa pyytäneet. Molemmilta puolisoilta vähennetään omavastuu. Jos 2 400 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa pyytää vain toiselle puolisolle. Näin omavastuu tulee vähennetyksi vain kertaalleen.

Peltikaton maalaus työvaiheet:

Kestävä maalipinta saadaan, kun maalaus tehdään pe­rusteellisesti oikeilla välineillä ja oikeissa sääolosuhteissa. Esikäsittelyvaiheessa pelti puhdistetaan huolellisesti epäpuhtauksista, kuten ruosteesta ja kasvustosta. Lopuksi katto vielä huuhdellaan pesuainejäämistä.

 1. Peltikaton pesu
  Katto ja vesikourut pestään korkeapainepesurilla ja peltipesuaineella.
 2. Ruoste ja hilseilevä maali poistetaan
  Jos katon vanha maali hilseilee tai on muuten paikoittain heikosti kiinni, irtonainen maali ja ruoste poistetaan huolellisesti ennen maalausta mekaanisesti teräsharjalla.
 3. Paljaat peltipinnat pohjamaalataan
  Pestyt ja puhdistetut paljaat peltipinnat suojataan välittömästi pohjamaalilla.
 4. Pintamaalaus
  Pintamaalaus suoritetaan perinteisenä sivellintyönä, jolla taataan maalin tartunta ja pysyvyys. (Uusi peltikate 2x maalaus)

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Käytä mieleistäsi tapaa, lomakkeella, soittamalla, sähköpostilla tai chatissä.

Teemme peltikaton maalaus ja pesutöitä seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Kanta-häme ja Uusimaa.

Arvostele palvelumme
product image
Annetut tähdet
1star1star1star1star1star
Kokonaisarviointi
5 based on 5 votes
Yritys
Kattoklinikka Oy
Palvelu
Peltikaton maalaus
Hinta
EUR 15